Στο δεύτερο επεισόδιο η εκπομπή του σεφ Χρήστου Μοίρα, κάνει ένα ταξίδι βαθιά στις γεύσεις και τους θησαυρούς της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.
Από τη γενέτειρά του το Μεσολόγγι, ξεκινά το νέο γαστρονομικό ταξίδι του ο παίκτης του MasterChef και δημοφιλής σεφ πλέον, Χρήστος Μοίρας, ο οποίος μεγάλωσε στο Πεντάλοφο και θέλησε να αναδείξει πανέμορφα τοπία σε συνδυασμό με τοπικές συνταγές και μοναδικές γεύσεις!
Στο δεύτερο επεισόδιο, ο Χρήστος Μοίρας και η εκπομπή «Γιάμμι», κάνουν ένα εντυπωσιακό αφιέρωμα που εκτοξεύει γαστρονομικά το Μεσολόγγι, ανακαλύπτοντας το εξαιρετικό μπλε καβούρι, το διάσημο αυγοτάραχο, και το αλάτι που κάνει την πόλη μοναδική.